PVC Fönster

Besök

Du kan boka ett besök på vårt kontor som befinner sig på Varpavägen 4 i Tungelsta och där kan du se vår utställning på olika fönster/dörr samt kan du se olika mönster på glas sortiment.

Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offert!

Ljusa utsikter

SCHUCO fönster är en perfekt förslag för dem som söker efter en produkt som kombinerar god kvalitet och pris. Denna serie uppfyller alla europeiska standarder. De är också elegant och elegant vilket gör dem passar nästan varje interiör.

Ge din utsikt en personlig inramning! Med TRÄ/PVC från Schüco har du möjligheten att skapa en individuell lösning utan att behöva ta hänsyn till standardiserade mått. Fönstren finns i en mängd olika konturer, färger, ytbehandlingar och dekorer och passar till såväl modern arkitektur som restaurering av äldre byggnader. Att de dessutom har en hög värmeisolering och är underhållsfria får du på köpet.

CT-70-Cava

PVC-U-systemet Schüco CT 70 Cava med falspackning bygger på en 5-kammarteknik. Utmärkta värmeisoleringsegenskaper och smala ytbredder i tre olika ventilationskonturer är de utmärkande egenskaperna hos detta system. De två dräneringsnivåerna garanterar ett optimalt skydd mot vind, regn och buller.

CT-70-Classic

PVC-U-systemet Schüco CT 70 Classic med falspackning bygger på en 5-kammarteknik. Utmärkta värmeisoleringsegenskaper och smala ytbredder i tre olika ventilationskonturer är de utmärkande egenskaperna hos detta system. De två dräneringsnivåerna garanterar ett optimalt skydd mot vind, regn och buller.

CT-70-Rondo

PVC-U-systemet Schüco CT 70 Rondo med falspackning bygger på en 5-kammarteknik. Utmärkta värmeisoleringsegenskaper och smala ytbredder i tre olika ventilationskonturer är de utmärkande egenskaperna hos detta system. De två dräneringsnivåerna garanterar ett optimalt skydd mot vind, regn och buller.

Vill du ha offert på solceller?

Power Your Home with Beautiful Solar

Org.nr: 559308-0053

Försäkringnummer: 25-2416515-03

Vill du bli uppringd?

Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.    © 2024 Insel & Solenergi AB | Created by

    Alan Bygg & Sol Energi AB © 2023. All Rights Reserved. Created by Graffstudio